La Roma Pizza & Grill – Odense

6. oktober 2011

Der opstod en mindre misforståelse med kreationen af dagens aftensmåltid, da det forudbestemte måltid krævede noget længere kogetid end beregnet, og da sulten var stor, blev der taget en rask beslutning, hvorefter der blev bestilt pizza.

Valget faldt på pizzeriaet La Roma i Odense. De har en side tilknytte Just Eat, så det var ingen problemer at finde hvad vi ville have.

Vi bestilte en nr. 16 (“Cocktail”) med bacon, cocktailpølser, løg og oksekød og en nr. 27 (“Pizza Kebab”) med kebab, pepperoni, salat, agurk, tomat og dressing.

Der var et ordentligt lag salat, tomat og agurk på salatpizzaen og et fint lag af dressing. Dressingen lå før salaten, hvilket muligvis gjorde at den ikke havde så fed en smag, som den normalt godt kan have, hvis man får for stor en overdosis af mayonnaise. Jeg synes dog der var for lidt kebab på, og jeg kan egentlig ikke rigtig huske pepperonien. Pizzaen falder muligvis ind under kategorien salatpizza, men den hedder stadig Pizza Kebab, og så synes jeg at der godt må være et pænt lag kebab på. Her haltede det en smule.

Kødpizzaaen smagte udmærket – især baconen var god. Bacon har en tendens til at blive overbagt eller overstegt sådanne steder, men der var stadig lidt saft tilbage i kødet her, så det var udmærket.

Generelt kan det siges at pizzabunden var rigtig god. Den var tynd og sprød og stjal ikke opmærksomheden fra fyldet. Mange steder er der alt for meget dej i forhold til fyld, men her havde de ramt en god kombination. Pizzaen var ikke skåret ud, hvilket jeg troede pizzeriaer gjorde per automatik, men måske er jeg bare forvænt. Det er selvfølgelig ikke et problem, når man spiser derhjemme og har sit eget pizzahjul.

De havde et OK udvalg af pizzaer og prisen på 50-55 kr. er meget normalt prisleje. Der var ikke tale om fantastisk pizza, men den var udmærket og kan godt bruges igen en anden gang. Bunden var deres største plus. Alt i alt får pizzeria La Roma i Odense 3 kattepoter.

TITEL: La Roma pizza & grill

ADRESSE: Hjallesegade 5, 5260 Odense S

WEB: http://www.just-eat.dk/restaurants-laroma/menu

BEDØMMELSE:      

Reklamer
%d bloggers like this: