Frellsen Chokolade

10. marts 2012

I forbindelse med vores besøg på Chokoladefestival 2012 i København fik vi transporteret en æske med 6 flødeboller fra Frellsens chokolade med hjem. Disse nød vi til kaffen om aftenen.

Frellsens har mange forskellige flødeboller, og vi endte med: 2 hindbær, 1 mocca, 1 med lakrids, 1 med marcipan og 1 med nødder. De havde også nogle helt almindelige enten med eller uden kokos og nogle med lys chokolade.

Hindbærflødebollerne havde en smule tørret hindbær på toppen og en smule hindbærsmag i skummet. Vi syntes at de to flødeboller ikke smagte helt ens, idet hindbærsmagen smagte lidt mere igennem i den ene af dem. Generelt set smager den ikke så meget af hindbær, men den var OK.

Moccabollen havde en gennemtrængende og tilpas kaffesmag, hvorimod der gerne måtte have været lidt mere smag i den med lakrids. Smagen var igen ikke så gennemtrængende.

Der var marcipanbund i både den med marcipanbund og den med nødder. Den med nødder smagte bedst; nødderne gav lidt ekstra. Der var ikke et specielt tykt lag marcipan i nogen af dem.

Jeg er ikke sikker på hvad flødebollerne koster normalt, da vi fik dem på Chokoladefestivalen, hvor man betalte for dem med smagspoletter, som man fik udleveret ved indgangen. Jeg vil dog gætte på 10-14 kr. stykket normalt.

Der er ikke tale om en dyr flødebolle. Kvaliteten er OK, men det er ikke en gourmetflødebolle. Der er andre flødebollefabrikanter, som er noget mere eksklusive – men så er prisen også derefter. Hvis man antager at normalprisen ligger omkring de 12 kr., så er det en OK pris for en OK flødebolle, og de har en del varianter at vælge imellem (uden smagene dog er så gennemtrængende). Hvis man kan lide kaffe, så kan moccabollen anbefales, og ellers hindbærbollen eller den med nødder. Alt i alt får Frellsens flødeboller tre kattepoter.

TITEL: Frellsen Chokolade

ADRESSE: Konferér hjemmesiden for adresser

WEB: http://frellsen.dk/chokolade/

BEDØMMELSE:    

%d bloggers like this: