Nordsee – Lübeck

15. juli 2014

2014 Aftensmad Nordsee Takeaway 150714 (3)

Sommerens ferie i blandt andet Tyskland førte os til Lübeck, hvor vi den første aften gerne ville have noget nemt, der ikke krævede de store beslutninger. Vi endte derfor med at købe takeaway fra Nordsee, der er en lille butik i Lübeck centrum. Nordsee er en kæde af butikker, som man kan falde over mange andre steder i Tyskland.

Man kunne bestille sin mad som takeaway, men der var også borde og bænke udenfor butikken, hvis man ville spise på stedet. Butikken serverer også lidt større retter og forskellige fiskesandwich. Det meste fisk var dog friturestegt. Vores bestilling lød på en omgang fish & chips og en portion friturestegte rejer.

2014 Aftensmad Nordsee Takeaway 150714 (1)

Fisken var såmænd udmærket, uden at være noget særligt. De medfølgende pomfritter var til gengæld meget bløde og ikke specielt spændende. Rejerne var også OK og halerne medfulgte, så de var nemme at dyppe i remouladedressingen.

Vi betalte cirka 10 euro (svarende til omtrent 100 kr) for aftensmad til to personer, så det er ikke fordi det var dyrt. Maden var ikke noget særligt, men noget man godt kan gøre brug af, hvis det skal gå lidt hurtigt. Lübeck har dog mange forskellige tilbud hvad angår mad (de har især rigtig mange caféer), så jeg vil ikke påstå man går glip af noget, hvis man vælger noget andet til aftensmad end takeaway fra Nordsee. Udmærket var det dog alligevel, og til billige penge, derfor får Nordsee i Lübeck tre kattepoter.

TITEL: Nordsee

ADRESSE: Breite Str. 48 a, 23552 Lübeck

WEB: http://www.nordsee.com/de/

BEDØMMELSE:          Kattepoter3small

%d bloggers like this: