Holiday Inn – Lübeck

17. juli 2014

2014 Holiday Inn Lubeck 170714 (1)

Turen gik til Lübeck, og det inkluderede ligesom for så mange andre også et hotelophold. Efter at have studeret mulighederne meget nøje, valgte vi primært ud fra placering (og selvfølgelig pris) og derfor faldt beslutningen på Holiday Inn i Lübeck.

Hotellet ligger meget centralt, så der kan ikke sættes en finger på placeringen. Centrum var lige rundt om hjørnet, man skulle blot trave henover en af de historiske broer og efter 10 minutter havde man adgang til alt den arkitektur, shopping og cafémiljø, som man kunne ønske sig.

Der var parkering på hotellet, og parkering i deres garage koster cirka 12 euro i døgnet. Derudover har de også et begrænset antal parkeringspladser foran hotellet på gadeniveau, men man skal ikke sætte næsen op efter at få en plads, da det er meget få pladser, der er tale om. Vi ankom dog forholdsvist tidligt, så vi var så ekstremt heldige, at der var en tom plads til os. Da alt det vi ellers ville se på vores besøg lå i gåafstand fra hotellet, behøvede vi ikke tænke mere på bilen og kunne derfor lade den stå indtil vi skulle hjem igen. Gadeparkering er gratis, men det kræver altså held at få fingrene i en og oftest en tidlig ankomst.

De ansatte på hotellet var meget høflige og hjælpsomme, og hotellet supplerede gratis internet. Der var også en mindre svømmepøl på hotellet, der var meget brugt af hotellets gæster. Om morgenen blev den brugt til babysvømning, så jeg er egentlig ikke sikker på, hvornår og hvor tit svømmepølen i grunden er ledig. Der var også et mindre fitnessrum på hotellet.

Værelset havde en rigtig god størrelse, og det samme kan siges om badeværelset. Værelset var nyrenoveret, rent og pænt. Mange af værelserne har dog vindue lige ud til den store vej, hvilket kan resultere i en del støj. Med vinduet lukket lagde jeg ikke synderligt meget mærke til det – jeg opfattede det mest som baggrundssummen. Aircondition-anlægget larmede faktisk mere end trafikstøjen, så hvis det er varmt om natten, kan det godt være meget generende. Skal man så have aircondition tændt og sove i maskinens larm, eller åbne vinduet og sove med larm fra trafikken? Man kan eventuelt bede om at få et værelse, der vender væk fra vejen. Lige under vores besøg var det ikke så stort et problem, men jeg kan godt forestille mig at det til tider kan være meget belastende og kan betyde en dårlig ferie for nogle gæster.

Der var også restaurant på hotellet, men den gjorde vi ikke brug af. Jeg havde læst kommentarer der sagde at hotellets morgenmad var dyr (cirka 150 kr per person) og ret dårlig, og når nu vi lå så tæt på centrum, så valgte vi i stedet at gå ind i byen om morgenen og spise morgenmad, hvilket jeg var ret glad for at vi gjorde (vi endte begge dage på cafeteriet i Karstadt men der er mange andre valgmuligheder). Caféer og så videre skal jo overleve på at servere god mad, mens hoteller bare skal affodre masserne. I centrum kan man selvfølgelig også finde mange frokost- og aftenmadsmuligheder. Hotellets aftenmenu lød udmærket, men var også meget dyr, så her spiste vi også på café.

Vi betalte cirka 1600 kr. for to overnatninger for to personer, hvilket er prisniveauet i området. Prismæssigt var det derfor OK. Hotellets store trækplaster er dog klart placeringen, da det næsten ikke kan være mere centralt, med mindre man ligefrem finder overnatning midt i gågaden. Det er også det der gør, at jeg vil overveje at benytte hotellet en anden gang. Maden kan jeg jo ikke vurdere ud fra, da vi ikke engang prøvede morgenmaden, men som hotel giver jeg Holiday Inn Lübeck tre kattepoter.

TITEL: Holiday Inn Lübeck

ADRESSE: Travemuender Allee 3, 23568 Lübeck

WEB: http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/lubeck/lbcge/hoteldetail

BEDØMMELSE:          Kattepoter3small

%d bloggers like this: