om Madelskernes Menukort

Jeg elsker god mad. Mad er min passion. Det er en oplevelse, og en oplevelse jeg gerne vil dele med andre.

Du vil derfor her finde anmeldelser af steder, jeg har fået mad fra, det være sig restauranter, takeaway, bagere, ishuse – alt hvad hjertet kan forestille sig. Jeg gør mig ikke i litterære anmeldelser, hvor mad skal sammenlignes med historiske begivenheder og en tomatsuppe fremstilles som en glitrende rubinrød sø af italiensk gavmildhed og et islæt af fremstormende chilitropper, der nænsomt angriber anmelderens smagsløg. Den type anmeldelse synes jeg ikke selv er hjælpsom, når jeg undersøger hvorvidt jeg har lyst til at spise et sted eller ej. Derfor lægger jeg på min blog fokus på billeder samt beskrivelse af de reelle retter i termer, der er til at føle på. Fokus er på modtageren via maden og ikke på afsenderen via ordlyden.

Jeg gør mig kun i ærlige anmeldelser. Ingen rosenrøde beskrivelser medmindre det er rigtigt. Hvis noget ikke smagte mig, siger jeg det. Anmeldelserne indeholder udelukkende mine meninger og bedømmelser – det betyder at ikke alle nødvendigvis er enige med mig. Det er helt i orden. Det er et positivt træk at kunne danne sig sine egne meninger. Når det kommer til mad er det meste jo smag og behag.

Jeg håber under alle omstændigheder at du vil finde nytte i mine anmeldelser og bruge dem til nye, spændende, kulinariske oplevelser.

KONTAKT: madelskernesmenukort@gmail.com

2 responses

  1. Hej.
    Få du penge for at bedømme spise steder??? Eller det bare hobby??
    Mvh Jacob

    1. Hej Jacob

      Det er ren hobby – når jeg selv gerne vil ud og spise, så kigger jeg ofte efter anmeldelser og helst billeder af maden, så jeg lettere kan vurdere om det er et sted jeg gerne vil besøge. Derfor forsøger jeg at gøre gengæld med mine egne anmeldelser. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s